×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

BIG plockar upp denis — nex tar paus på grund av handledsproblem

1
Det tyska laget BIG har valt att ta in en ny spelare i laget. Detta på grund av att en av deras spelare, Johannes "nex" Maget, återigen har åkt på handledsproblem. För att fylla nexs skor har BIG valt att plocka up den rutinerade spelaren Denis "denis" Howell från Sprout.
Johannes "nex" Maget återvände till BIG i februari när Owen "smooya" Butterfield valde att bänka sig själv. Efter detta överraskade den tyska spelaren många genom att prestera bra både under IEM Katowice och IEM Sydney. Nu har dock spelaren valt att ta en paus på grund av en återkommande handledsskada.

Laget har nu valt att plocka upp den mycket rutinerade spelaren Denis "denis" Howell från Sprout. Den tyska 24-åringen har spelat tillsammans med Sprout sedan slutet av 2017 och har under den tiden setts spela under Elague major 2018 samt vunnit ESL Meisterschaft Summer 2018 och DreamHack Leipzig WinterNational.

Den tyska spelaren har innan dess spelat för lag som Mousesports och PENTA Sports. Han har deltagit i totalt åtta majors och är en av Tysklands mest rutinerade spelare.
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..