×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Storbritannien

smooya fortsätter för Renegades — lånad en längre period

1
Renegades kommer att fortsätta att spela med Owen "smooya" Butterfield. I alla fall under tre turneringar, ESL Pro League, CS_Summit och Dreamhack Masters Dallas. Detta då Sean "Gratisfaction" Kaiwai fortfarande har visumproblem.
Visumproblem fortsätter att plåga Renegades. Lagets AWP-spelare från Nya Zeeland, Sean "Gratisfaction" Kaiwai missade den första gruppspelsfasen av ESL Pro League och han kommer nu även att missa den andra delen. Förutom detta kommer även Gratisfaction att missa både CS_Summit och Dreamhack Masters Dallas.

Renegades har nu offentliggjort att de kommer att fortsätta att använda Owen "smooya" Butterfield som inhoppare. Detta gjorde de även under starten av ESL Pro League. Den brittiska AWP-spelaren hjälpte laget till en tredjeplats i det första gruppspelsfasen och kommer nu att försöka hjälpa laget till en final-plats.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..