×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Här är grupperna för Dreamhack Masters Dallas

1
Dreamhack har offentliggjort grupperna och de inledande matcherna för Dreamhack Masters Dallas. På plats kommer vi att få se två stycken svensklag, Ninjas in Pyjamas och Fnatic. Förutom detta hittar vi även Olof "olofmeister" Kajbjer för Faze Clan och Maikil "Golden" Selim för Cloud9.
Det är endast två veckor tills årets första Dreamhack Masters-stopp startar, Dallas. Den svenska turneringsarrangören har nu offentliggjort grupperna samt de inledande matcherna för turneringen. Till skillnad från tidigare Masters-turneringar kommer det endast vara två grupper för det 16 lagen på plats. Bland de deltagande lagen hittar vi två helsvenska lag, Ninjas in Pyjamas och Fnatic. Dessutom hittar vi ytterligare två svenskar Olof "olofmeister" Kajbjer och Maikil "GOLDEN" Selim för Faze Clan och Cloud9 respektive.

Precis som i många av ESL:s turnering så kommer grupperna kommer att spelas i ett double elimination-format där det bästa laget går direkt till semifinal medan tvåorna och treorna går vidare till kvartsfinal. Endast de inledande matcherna kommer att spelas i bäst-av-en karta. Slutspelet kommer att spelas i klassiskt slutspelssträd där alla matcher spelas i bäst-av-tre.

Grupp AGrupp B
Ninjas in PyjamasFnatic
Team LiquidENCE Esports
Faze ClanG2 Esports
Team VitalityRenegades
NorthNRG Esports
Windigo GamingCloud9
TylooFuria Esports
Lucid DreamIsurus Gaming


Inledande matcherna för Dreamhack Masters Dallas
Inledande matcherna för Dreamhack Masters Dallas

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..