×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu kan du bli delägare i ett esportlag

1
Den svenska esportorganisationen The Final Tribe har gjort en annorlunda kampanj. Istället för att ta in investerare till organisationen vill de istället att fansen ska bli en del av organisationen.
The Final Tribe grundades i slutet av 2017 med ett Dota 2-lag lett av Adrian "Era" Kryeziu. Laget har under hela tiden varit helsvenskt. Något som också är tydligt vid organisationens andra lag. Det senaste var när organisationen valde att ta upp det, till stor del, svenska CS:GO-laget som tidigare representerat Vexed Gaming.

Organisationen har nu valt att göra en kampanj där de vill att fansen ska investera i The Final Tribe. De har nu lagt upp en kampanj på Fundedbyme. Där de i en otroligt rolig reklamfilm förklarar varför man ska investera i bolaget. Det billigaste alternativet för att bli en del av The Final Tribe går för 500 kronor och de har även välkomstpaket för större investerare.


The Final Tribes reklamfilm

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..