×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Nu kan du bli delägare i ett esportlag

1
Den svenska esportorganisationen The Final Tribe har gjort en annorlunda kampanj. Istället för att ta in investerare till organisationen vill de istället att fansen ska bli en del av organisationen.
The Final Tribe grundades i slutet av 2017 med ett Dota 2-lag lett av Adrian "Era" Kryeziu. Laget har under hela tiden varit helsvenskt. Något som också är tydligt vid organisationens andra lag. Det senaste var när organisationen valde att ta upp det, till stor del, svenska CS:GO-laget som tidigare representerat Vexed Gaming.

Organisationen har nu valt att göra en kampanj där de vill att fansen ska investera i The Final Tribe. De har nu lagt upp en kampanj på Fundedbyme. Där de i en otroligt rolig reklamfilm förklarar varför man ska investera i bolaget. Det billigaste alternativet för att bli en del av The Final Tribe går för 500 kronor och de har även välkomstpaket för större investerare.


The Final Tribes reklamfilm
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..