×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Visumproblem för Complexity — yay hoppar in för Rickeh

1
Complexity är återigen drabbade av visumproblem för en av sina spelare. Den australiska spelaren Ricky "Rickeh" Mulholland kommer att missa ESL Pro League. Istället hoppar en av lagets gamla spelare, Jaccob "yay" Whiteaker, in.
Under den första gruppspelsfasen av ESL Pro League Season 9 fick Complexity Gaming spela med en inhoppare i form av Jordan "n0thing" Gilbert. Detta då en av deras spelare, Ricky "Rickeh" Mulholland hade visumproblem. De placerade sig då på en tredjeplats i gruppen och tog sig vidare till det andra gruppspelet.

Visumproblemen för det australiska spelaren tycks inte ha löst sig ännu då Complexity ännu en gång måste ta in en inhoppare. Denna gången kommer de, istället för n0thing, att ta in en av sina gamla spelare, Jaccob "yay" Whiteaker. yay fick lämna laget i december förra året för just Rickeh efter ett sämre resultat under Dreamhack Winter.

För de som vill se yay spela för Complexity så kommer de att spela sin första match i ESL Pro League klockan 02:20 inatt. De ställs mot de australiska laget Renegades. Förutom Renegades har de även Isurus Gaming och Made in Brazil i sin grupp. Det är dock endast ett av dessa lagen som kommer att avancera till finalerna, till skillnad från Europa där det är två lag från varje grupp som tar sig vidare.


Artikelbild: Faceit/ Joe Stephens
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..