×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Vertigo bäst på T-sidan — Train ledande med försvaret

1
Vilken sida är egentligen bäst på Counter-Strike: Global Offensive-kartan Vertigo? Enligt statistik från hltv.org är anfallet starkare än försvaret medan de sistnämnda äger Train.
Enligt esportjournalisten Zvonimir "Professeur" Burazin är kartpoolens senaste tillskott, Vertigo, den karta som är mest lämpad åt den anfallande sidan. Under de senaste tre månaderna har kartan klättrat upp på hela 52 procent på T-sidan, tätt följt av Dust2 där T-sidan leder med 50,1 procent. Dust2 är den nuvarande poolens mest jämna karta och Cache, som förlorade sin plats i den aktiva poolen, ligger på 50,3 procent på CT-sidan kontrar 49,7 procent på den anfallande sidan.


Den mest CT-sidade kartan är Train där försvaret har hela 57,1 procent större chans till vinst än anfallarna. Andra kartor som är ledande på den försvarande sidan är Nuke, med 56,8 procent, och Overpass med sina 55,1 procent. Dessa kartor har varit aktiva under en längre tid vilket innebär att de är relativt säkra i dagens meta. Vertigo har däremot inte varit en del av den aktiva poolen under speciellt lång tid vilket innebär att det hela kan skifta, men som det ser ut nu är det en T-sidad karta.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..