×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Vertigo bäst på T-sidan — Train ledande med försvaret

1
Vilken sida är egentligen bäst på Counter-Strike: Global Offensive-kartan Vertigo? Enligt statistik från hltv.org är anfallet starkare än försvaret medan de sistnämnda äger Train.
Enligt esportjournalisten Zvonimir "Professeur" Burazin är kartpoolens senaste tillskott, Vertigo, den karta som är mest lämpad åt den anfallande sidan. Under de senaste tre månaderna har kartan klättrat upp på hela 52 procent på T-sidan, tätt följt av Dust2 där T-sidan leder med 50,1 procent. Dust2 är den nuvarande poolens mest jämna karta och Cache, som förlorade sin plats i den aktiva poolen, ligger på 50,3 procent på CT-sidan kontrar 49,7 procent på den anfallande sidan.


Den mest CT-sidade kartan är Train där försvaret har hela 57,1 procent större chans till vinst än anfallarna. Andra kartor som är ledande på den försvarande sidan är Nuke, med 56,8 procent, och Overpass med sina 55,1 procent. Dessa kartor har varit aktiva under en längre tid vilket innebär att de är relativt säkra i dagens meta. Vertigo har däremot inte varit en del av den aktiva poolen under speciellt lång tid vilket innebär att det hela kan skifta, men som det ser ut nu är det en T-sidad karta.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..