×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Sverigekollen: Fnatic kämpar om finalplats i ESL Pro League

1
Under dagen kommer två stycken svenskmatcher att spelas. Fnatic kommer spela sin första match av det andra gruppspelet för ESL Pro League. Tätt efter det kommer Chaos att ställas mot Vitality i MDL.
Det blir svensk CS i världsklass under kvällen. Matcherna kommer att börja med Fnatic som spelar sin första match i det andra gruppspelet av ESL Pro League Season 9. I gruppen, som spelas i ett round robin-format, hittar vi fyra lag, Fnatic, Hellraisers, ex-Devils.one och dagens motstånd för svenskarna, Optic Gaming.


Matchen startar 18:20 men tätt efter det följer ännu en svenskmatch. 19:00 startar matchen mellan Chaos Esports Club och Team Vitality i MDL. Svenskarna ligger just nu sjundeplats i ligan efter två spelade matcher, två platser över slutspelssträcket. Fransmännen å andra sidan har redan spelat fyra matcher och har efter tre vinster skrapat ihop nio poäng för en förstaplats.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..