×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

REZ 30-bombar för att skicka NiP till semifinal i ECS vecka 4

1
Ninjas in Pyjamas gick starkt ut i den första veckan av ECS. De ställdes mot Epsilon i den första matchen där de lyckades vinna matchen på två raka kartor, 16-5 på Train och 16-12 på Inferno. Fredrik "REZ" Sterner spelade bra under båda kartorna och lyckades under Inferno få 30 frags.
Den fjärde veckan av ECS är igång. En av de svenska spelarna i vecka fyra, Olof "olofmeister" Kajbjer, åkte ut redan i den första matchen mot Virtus.pro. Bättre gick det dock för de andra svenskarna i turneringen, Ninjas in Pyjamas. De ställdes under måndagen mot Epsilon.

Matchen startade på Train och det blev en lätt match för ninjorna som startade på T-sidan. De lyckades vinna 11 rundor i den inledande halvan och kunde få snabbt stänga kartan med 16-5. Matchen gick nu över till Epsilons kartval, Inferno.

Denna gången blev det Epsilon som startade starkast men trots det så kunde svenskarna med sig nio rundor till sidbytet. Epsilon vann även den andra pistolrundan men det räckte inte långt. Fredrik "REZ" Sterner spelade bra under hela matchen och efter 30 frags kunde NiP vinna matchen med 16-12.


2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..