×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

Katastrofal start för Neo i Faze Clan

1
Under gårdagen spelade Filip "Neo" Kubski sin första match för Faze Clan. De ställdes mot hans före detta organisation, Virtus.pro i ECS vecka 4. Den polska spelaren lyckades endast få 26 frags under tre kartor.
Under måndagen kom nyheten att den polska spelaren Filip "Neo" Kubski anslutit sig till Faze Clan som IGL. Hans första officiella match blev även samma dag mot sin före detta organisation, Virtus.pro i den fjärde veckan av ECS. Matchen skulle på pappret vara en lätt match för Faze Clan men så blev inte fallet.

Den första kartan, Nuke, startade rätt så jämnt men det blev Faze som fick med sig tio rundor i halvan. När lagen bytte sida kunde dock inte Faze ta en enda runda till utan Virtus.pro tog 11 raka för att vinna kartan med 16-10. Väl över till Overpass blev det en jämnare affär.

Återigen blev det Faze som startade starkast och fick med sig nio rundor till sidbytet. Men även denna gången vände matchen direkt när lagen bytte sida. Virtus.pro lyckades vinna sex rakra rundor för att få en ledning i kartan med 13-9. Faze rykte dock upp sig och kunde vinna kartan med 16-13, mycket tack vare Olof "olofmeister" Kajbjer som fick 28 frags.

Sista kartan, Mirage, blev den kanske tyngsta för Faze. VP fick en bra start för första gången i matchen, fem raka rundor. De kunde tillslut få en ledning på 9-6 i halvtid. Likt Nuke så kunde inte Faze få en enda runda när lagen bytte sida utan VP vann matchen med 16-6, Neo lyckades endast få 4 frags under den kartan.

2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..