×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Gambit Youngsters inbjudna till CIS-minorkvalet — huvudlaget nekas

1
Minorturneringarna närmar sig med stormsteg och Gambit Esports kan behöva ta ett beslut gällande vilket lag de vill stötta framöver. Detta efter att Starladder bjudit in Gambit Youngsters till det slutna minorkvalet medan huvudlaget tvingas ta sig igenom den öppna portionen.
I samband med att Starladder offentliggjorde de åtta inbjudna lagen till det europeiska minorkvalet gick arrangörerna även ut med CIS-lagen. Detta minorkval kommer att spelas mellan den 8-10 juni och tre av lagen återvänder efter att de slogs ut ur majorn under IEM Katowice 2019. Beslutet som blivit mest omtalat gällande de inbjudna lagen är dock att Starladder valt att bjuda in Gambits akademilag, Gambit Youngsters, istället för organisationens huvudlag.

Orsaken till att arrangörerna tagit detta beslut är för att den yngre femman visat sig mer stabila och presterat bättre under det senaste året. Samtidigt har huvudlaget förändrats en hel del och inte gjort speciellt mycket väsen av sig. Detta innebär dock, om båda lagen tar sig till minorn, att organisationen måste välja ett av lagen som kommer att representera dem då de enligt regelverket inte får ha flera deltagande lag i majorsammanhang.

Gambit YoungstersForze
DreamEatersTeam Spirit
Winstrike TeamVega Squadron
Nemiga GamingSyman Gaming

Artikelbild: hltv.org

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..