×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Fnatic och Heroic inbjudna till det europeiska minorkvalet

1
Ett helsvenskt lag har blivit inbjudna till det slutna europeiska minorkvalet. Fnatic kommer att göras sällskap av 15 andra lag, varav ytterligare sju blivit inbjudna, i jakten på en minorplats.
Starladder har offentliggjort de åtta inbjudna lagen till det slutna minorkvalet i Europa. Totalt 16 lag kommer att delta i den slutna portionen, som tar plats den 10-12 juni, varav åtta kommer från det öppna kvalet. De inbjudna sidorna innefattar en hel del stora namn, där bland Fnatic och BIG som båda föll ur toppen under IEM Katowice 2019.

Fnatic och BIG får sällskap av tre danska lag i North, Optic Gaming och Heroic. Det sistnämnda laget innehåller dessutom en svensk spelare, Adam "friberg" Friberg. Sist men inte minst tar Mousesports, Windigo Gaming och Valiance plats i kvalet.

FnaticHeroic
NorthOptic Gaming
BIGMousesports
Windigo GamingValiance
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..