×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

The Final Tribe plockar upp svenska före detta Vexed

1
Det, till största del, svenska laget som tidigare representerat Vexed Gaming har nu hittat ett nytt hem. De har nu anslutit sig till den svenska organisationen The Final Tribe. Med i laget ser vi spelare som Jacob "pyth" Mourujärvi och Adam "WolfY" Andersson.
Vexed Gaming har nu tappat sitt CS:GO-lag. Det svenska laget har nu valt att lämna den brittiska organisationen för en svensk, The Final Tribe. Laget som i mars tappade en av sina spelare, Ádám "kolor" Domozlay, har under den senaste tiden setts spela med Adam "WolfY" Andersson. Svensken tar nu även officiell plats i laget.

"Vi är otroligt glada över att få välkomna dessa grabbar in i triben och att tillsammans med dem få sträva efter att skapa ett tribal legacy inom CS:GO. Vi har fått en väldigt bra känsla för laget och hur de ser på sitt arbete och vi tycker det är grymt att de är så taggade av vår vision för hur man måste arbeta för att ta sig till toppen. Vi längtar efter att få se många grymma CS-matcher framöver i vår jakt på segrar" Skriver organisationens CEO, Ludwig Sandgren, i ett uttalade till Fragbite.

Förutom WolfY ser vi även Jacob "pyth" Mourujärvi, Hannes "hns" Johansson, Max "quix" Lindqvist och den brittiska spelaren Kyle "vanity" Garthwaite. De sågs laget spela Dreamhack Open Summer-kvalet där de föll i den sista matchen mot Team Ancient.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..