×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

100 000 kronor i potten när Lanbit återvänder till Kungsbacka

2
Gaming och esport tar än en gång över ishallen i Kungsbacka när Lanbit slår upp dörrarna den 30 maj. Flera turneringar tar plats under eventets gång samtidigt som deltagare får chansen att uppleva ett klassiskt LAN.
Den 30 maj tar gamers än en gång över ishallen i Kungsbacka för fyra dagars LAN. Arrangörerna bakom LAN:et har inte bara förberett en massa scenaktiviteter utan det kommer även att hållas en hel del turneringar inom diverse spel. Mest prispengar väntar deltagarna i Counter-Strike: Global Offensive-turneringen där hela 30 000 kronor ligger i potten. De som spelar Playerunknown's Battlegrounds har även dem ett femsiffrigt belopp att spela om.

Det kommer även att hållas turneringar i Rocket League, Hearthstone och League of Legends där den totala prispotten för dessa tre spel uppgår till 31 600 kronor varav 60% går till det populära MOBA-spelet. LAN:ets sjätte och senast offentliggjorda turnering är Overwatch där lag om sex spelare ställs mot varandra i jakten på 19 000 svenska riksdaler. Sammanlagt har LAN:et en prispott på närmare 100 000 kronor att erbjuda. Eventet rundas av den 2 juni med prisutdelning för samtliga turneringar. Läs mer om varje turnering samt LAN:et via arrangörernas webbsida.

Lanbit, 30 maj - 2 juni

SpelPrispott
Counter-Strike: Global Offensive (5vs5)30 000 kronor
Overwatch (6vs6)19 000 kronor
League of Legends (5vs5)19 000 kronor
Playerunknown's Battlegrounds (Duo)10 000 kronor
Rocket League (2vs2)7 000 kronor
Hearthstone (1vs1)5 600 kronor
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..