×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

IEM Chicago 2019 annonserat — med åtta lag den här gången

1
Med ett aningen annorlunda upplägg och ett nerbantat antal lag, kommer vi få se IEM Chicago 2019 gå av stapeln mellan den 18-21 juli. Åtta lag kommer, förutom titeln, att slåss om en prispott på 250 000 dollar.
Vi kommer få se IEM Chicago med ett uppdaterat upplägg i år. Fjolårets upplaga av IEM Chicago spelades över sex dagar med 16 deltagande lag, och systemet var double-elimination bracket. Årets upplaga kommer också att spelas med double-elimation bracket, men över fyra dagar och med endast åtta deltagande lag. I år spelas IEM Chicago mellan den 18-21 juli, det vill säga lite tidigare på året än förra året. I fjol spelades första gruppspelsmatchen över en karta, men i år är det bäst-av-tre format genom hela turningen som gäller. De åtta lagen kommer att delas in i två grupper, varav de två bästa lagen från respektive grupp går vidare till slutspelet. De två första dagarna av turneringen kommer att spelas på en backstage-scen, för att sedan i och med slutspelet fortsätta på arenan United Center, Chicago.

Ännu är inga lag klara för IEM Chicago 2019, men eftersom IEM tidigare valt att fokusera på rivaliteten mellan Nordamerika och Europa, kommer vi rimligtvis få se en jämn fördelning av lag från bägge regioner. Både Fnatic och Ninjas in Pyjamas har varit regelbundna deltagare i tidigare IEM-turneringar, så förhoppningsvis får vi se de svenska lagen även i Chicago. Det som dock står klart, är att den totala prispotten ligger på 250 000 dollar. För mer information kring evenemanget, kan ni besöka IEM.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..