×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Forze vinner Copenhagen Games 2019 över Sprout

2
Efter Godsents fall i kvalfinalen blev Copenhagen Games huvudturnering tom på svenska spelare. Hela vägen till final tog sig Forze och Sprout, där de förstnämnda vann med 2-1 i kartor.
Det gick inte hela vägen för Godsent, som återupplivade organisationen för att resa till Copenhagen Games 2019. Svensklaget föll på mållinjen mot Gambit Youngsters som fick en av fyra kvalplatser. Återstående tre platser säkrades av Ambush, Movistar Riders och hemmalaget Söderberg & Partners. Det var dock bara Óscar "mixwell" Cañellas och hans lagkamrater som tog sig till slutspelsfasen då resterande kvallag, samt inbjudna Epsilon, åkte ur turneringen efter gruppspelet.

När det väl var slutspelsdags var det Sprout och ryska Forze som visade sig starkast på servern genom att skicka hem Movistar Riders samt Tricked Esport. Finalserien började på Nuke, en karta som slutade i övertid med 19-15 till Sprout. Näst upp var Mirage, vilket var Forze kartval, som den ryska femman säkrade med 16-11 för att pusha matchen till en tredje karta. Avgörandet tog plats på Inferno där Sprout inte kunde få kontroll på motståndet, Forze stängde kartan med 16-8 för att erövra Copenhagen Games-titeln.

Slutplaceringar och prisfördelning
1. Forze330 000 danska kronor
2. Sprout130 000 danska kronor
3-4. Movistar Riders65 000 danska kronor
3-4. Tricked Esport65 000 danska kronor
5-6. Epsilon20 000 danska kronor
5-6. Söderberg & Partners20 000 danska kronor
7-8. Ambush10 000 danska kronor
7-8. Gambit Youngsters10 000 danska kronor


Artikelbild: Forze

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..