×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

NiP ute ur ESL Pro League — Faze direkt till final

1
Faze Clan fortsätter starkt efter sin vinst under Blast Pro Series Miami. Nu har de även säkrat direkt finalplats i ESL Pro League efter tre raka vinster. Lika bra gick det dock inte för svenskarna som hamnade sist i gruppen och är därmed helt ute ur turneringen.
Ninjas in Pyjamas startade starkt i sin grupp av ESL Pro League. Efter det gick det bara sämre och sämre. De började med att förlora mot Devils.one och nu återstod endast en match mot Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan. Det helsvenska laget förlorade matchen med 14-16 och 4-16. Detta innebär att Faze har tagit sig direkt till final.

Ninjornas överlevnad i turneringen hängde nu på matchen mellan Adam "friberg" Fribergs Heroic och Devils.one. För att svenskarna skulle ta sig vidare ur gruppen krävdes det att Devils.one skulle vinna matchen. Så blev dock inte fallet utan friberg och kompani lyckades vinna matchen med 2-1, 14-16 på Train, 16-13 på Overpass och tillslut 22-18 på Nuke.

Detta resulterade i en three-way-tie mellan NiP, Heroic och Devils.one. fribergs lag hamnade på en andraplats i gruppen då de hade en kartvinst mer än de båda lagen. Då ninjorna tidigare förlorat mot det polska laget var det just Devils.one som placerades sig på en tredjeplats i gruppen och NiP på en fjärdeplats.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..