×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Ny glitch ger spelare wallhack-liknande grafikfel

1
Användare har hittat en ny glitch i Counter-Strike: Global Offensive som ger spelare ett wallhack-liknande fel in-game. Om det handlar om en allmän glitch eller enskilda spelares grafikkort är ännu oklart.
En användare har laddat upp en klipp via Reddit där han visar en ny glitch han funnit i Counter-Strike: Global Offensive. I videon kan man se att spelaren tar sig in på bombplats A på Overpass från långa. Väl på bombplatsen ligger där en smoke mot truck och för en kort sekund kan spelaren se hur motståndarna rör sig genom smoken. Efter att spelaren har gått igenom smoken, skjutande efter motståndaren, blir han dödad kort därpå vilket satte stopp för hans potentiella glitch-exploit.

I kommentarsfältet pekade en hel del användare ut spelaren för försök till att utnyttja glitchen, medan andra försökte förklara hur det kan komma sig att han kunde se genom smoken. Valve har ännu inte uttalat sig om glitchen eller hur den kan komma att fixas, men det är inte omöjligt att det handlar om en föråldrad GPU på spelarens sida som skapar problem in-game.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..