×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Faze Clan vinner Blast Pro Series Miami

4
Det blev ingen av favoriterna som plockade hem segern på Blast Pro Series Miami. Istället blir det Faze Clan, med olofmeister i spetsen, som får ta hem pokalen och en vinstsumma på 125 000 dollar.
Inför Blast Pro Series Miami handlade diskussionerna om huruvida Natus Vincere eller Team Liquid skulle kunna rå på Astralis. Utfallet blev dock något helt annat, då det blev Faze Clan som plockade hem guldet och 125 000 dollar i vinstpengar. Astralis kom aldrig upp till den nivå de visat upp under det senaste året, och Na'vi klarade inte av att upprepa succén från förra helgen på Starseries. Under gruppspelet stod det mellan Made in Brazil och Faze Clan, om vem som skulle få möta Team Liquid i den slutgiltiga finalen. Det blev till slut Faze Clan som drog det längre strået, och med sin andra plats i gruppspelet, lyckades de avancera till finalen.

Väl i finalen mellan Team Liquid och Faze Clan, uppvisade Olof "olofmeister" Kajbjer och gänget, ett spel vi inte sett från dem på år och dagar. På den första kartan, Mirage, var det aldrig något snack om saken och Faze Clan vann kartan med övertygande resultatet 16-6. Den andra kartan som spelades var Dust2. Trots jämnare spel, var det aldrig någon fråga om vilket som var det bättre laget. Faze Clan dominerade Dust2 och vann kartan med 16-12, vilket betyder 2-0 kartor. Därmed är Faze Clan vinnare av Blast Pro Series Miami och 125 000 dollar. Den här segern, innebär olofmeisters 22:a CS:GO-titel i karriären.

Nästa Blast Pro Series-anhalt är i Madrid, mellan den 10-11 maj. Även då kommer Fragbite sända hela turneringen på Twitch.tv.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..