×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Ny information kring Blast Pro Series Global Final — NiP bland lagen som slåss om titeln

1
Rfrsh Entertainment har nu avslöjat vilka lag som kommer att delta i den första riktiga säsongen av Blast Pro Series och att finaleventet som anordnas i december kommer att ha en prispott på hela 500 000 dollar.
Med en Blast-turnering avklarad, en pågående och fyra kommande har Rfrsh Entertainment offentliggjort att de kommer att hålla ett finalevent i slutet av året under namnet Blast Pro Series Global Final. Finalerna kommer att hållas i december på en hittills okänd destination. Där kommer de fyra lagen som fått mest poäng under Blast-eventen under året att tävla om titeln som Blast Pro Series Season Champion och prispott på 500 000 dollar varav vinnarna vänder hem med 350 000 dollar.

Från och med nästa stopp i Madrid kommer Blast-turneringarna att innefatta endast fem inbjudna lag. Eventen kommer att kompletteras av ett wildcard-lag alternativt genom kval. Sju lag är klara för att delta i den här säsongen och varje lag kommer att delta i fem Blast-turneringar. Ur svenskt perspektiv finns det mycket att glädjas åt då Ninjas in Pyjamas, Faze Clan och Cloud9 alla står klara för serien och innehåller svenska spelare. Likt tidigare kommer alla turneringar att ha en prispott på 250 000 dollar, förutom finalerna. Vilka lag som kommer att få delta i finaleventet räknas ut via Blast Pro Series egna poängsystem.

I skrivande stund pågår Blast Pro Series Miami, som Fragbite sänder direkt på Twitch.tv. Följ med sändningen från och med klockan 17:45 ikväll.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..