×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Dag 1 av Blast Pro Series Miami avklarad — tuff dag för svenskarna

1
Efter en rad intensiva matcher, är första dagen av Blast Pro Series Miami avklarad. Astralis och Team Liquid visade vägen, samtidigt som svenskarna hade en tung dag på jobbet.
Den första dagen av Blast Pro Series Miami är nu spelad, och det blev en tuff inledning för de svenska spelarna. I den första omgången av matcher, åkte Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan på storstryk av Team Liquid. Det var Nuke som spelades, och slutresultatet landade på 16-5. Samtidigt mötte Cloud9 med svenske Maikil "GOLDEN" Selim, Astralis på Inferno. Trots en fin inledning från Cloud9, var motståndet för bra och Astralis vann till slut matchen med 16-10.

I den andra omgången mötte Faze Clan brasilianska Made in Brazil på Mirage. Det här blev i sin tur en klart jämnare tillställning, och matchen slutade oavgjort. Cloud9 drabbade samman med Team Liquid på Overpass, och även om det länge såg ut som Cloud9:s match att vinna, lyckades Team Liquid knappa in underläget och vinna matchen med 16-14. Detta betyder att både Team Liquid och Astralis gick rent genom den första dagen. Fortsättning följer ikväll och Fragbite sänder turneringen med start klockan 17:45, på Twitch.tv
Bild: Blastproseries

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..