×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Anomaly och pronax bland profilerna till Esportal Super Weekend

2
Esportal har bjudit in ett flertal välkända profiler som kommer att spela gathers med communityn under helgens gång. "Super Weekend"-eventet inleds med en showmatch mellan Markus "pronax" Wallsten och tyska Johannes "tabseN" Wodarz.
I helgen bjuder Esportal in till aktivitet under deras "Super Weekend"-evenemang. Under lördagen klockan 12:00 kommer det att spelas en showmatch mellan Sverige och Tyskland på plattformen, då med lag utvalda av Markus "pronax" Wallsten på den svenska sidan och Johannes "tabseN" Wodarz för Tyskland. Spelarna kommer att ställas mot varandra i två omgångar där de väljer nya spelare för varje omgång som representerar landet vid deras sida.

Utöver detta kommer en hel del välkända profiler att spela Esportal under både lördagen och söndagen. Deltagarlistan inkluderar, utöver pronax, bland andra Joakim "disco doplan" Gidetun och Jacob "pyth" Mourujärvi. Ett antal streamers deltar också i evenemanget, där bland Ludvig "Anomaly" Lagerstedt och Marcus "Tutsi" Toth. Samtliga profiler kommer att starta gathers under eventets gång och alla som använder plattformen kommer att ha chansen att spela med, eller mot, dem under helgens gång.

Deltagare i Esportal Super Weekend
Markus "pronax" Wallsten
Jacob "pyth" Mourujärvi
Andreas "znajder" Lindberg
Joakim "disco doplan" Gidetun
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Sverige Ludvig "Anomaly" Lagerstedt
Sverige Marcus "Tutsi" Toth
Sverige Samuel “SampeV2” Stronegger
Sverige Robin "Mos" Andersson
Sverige Ludwig ”Luddie” Hall

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..