×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

En första titt på nya Cache — mindre skydd för anfallare på A-site

1
Cache har fått sig ett rejält ansiktslyft efter att banskaparen Shawn "FMPONE" Snelling visat upp hur kartan kan komma att se ut i framtiden. Han har lagt mycket fokus på att göra det lättare för försvararna att hålla bombplats A vilket innebär att terroristerna inte har lika mycket skydd i den nya upplagan.
I slutet av mars offentliggjorde Valve att de valt att dra tillbaka Cache från den aktiva rotationen av kartor i tävlingssammanhang och den ersattes med Vertigo. Även om vissa turneringar fortfarande har Cache kvar är det inte lång tid innan kartan lär vara som bortblåst. Det kan dock hända att Cache återvänder relativt snart då banskaparen, Shawn "FMPONE" Snelling, publicerat ett antal teasers via Twitter. FMPONE har arbetat med att ge Cache ett ansiktslyft under en tid, då han redan i juni 2018 tweetade en bild som visade att han gjorde om kartan.

FMPONE verkar bara ha kvar T-spawn, B-halls och A-main att göra om innan kartan är färdig. Bildkälla: FMPONE
FMPONE verkar bara ha kvar T-spawn, B-halls och A-main att göra om innan kartan är färdig. Källa: FMPONE

Det verkar dock som att kartan är på väg att bli klar då skaparen inte bara publicerat en bild där mer än halva kartan är markerad som "färdig", men även laddat upp en video där han visar hur bombplats A kan komma att se ut. Videon är från november 2018, men tanken verkar fortfarande vara att behålla strukturen som syns bortsätt från eventuella tweaks och tillägg av texturer. I videon, som du kan se i spelaren ovan, visar han att försvararna nu kommer att ha större möjlighet till att hålla A-site eftersom han ansåg att anfallarna hade på tok för mycket skydd runt bombplatsen. För att möjliggöra detta har FMPONE bland annat gjort en av byggnaderna kurvad samt har placerat lyktstolpar som går att hoppa upp på vilket i sin tur gör det möjligt att hoppa upp på quad.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..