×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

ENCE inbjudna till Dreamhack Masters Dallas

1
Efter en finalplats i IEM Katowice-majorn gör ENCE Esports anspråk på sitt första Dreamhack Masters-event. Det finska laget gör bland andra Ninjas in Pyjamas och Fnatic sällskap i Dallas.
Dreamhack har bjudit in finska ENCE Esports till Masters-stoppet i amerikanska Dallas. Laget har hittills haft ett oerhört lyckat år som inleddes med att vinna den europeiska minorturneringen för att sedan kort därpå vinna Assembly Winter. När IEM Katowice-majorn nådde finalstadiet var det ENCE som var ett av lagen, men de slutade på en andraplats efter en ruskig final mot världsledande Astralis.

Senast kunde laget ses spela i Blast Pro Series São Paulo 2019 där de inte bara säkrade en tredjeplats, utan även vinsten över hemmalaget i Blast Pro Stand-off. Nu väntar alltså Masters Dallas på den finländska femman där de bland annat kommer att göra svensklagen Ninjas in Pyjamas och Fnatic sällskap, som båda innehåller tidigare lagkamrater till Aleksi "allu" Jalli.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..