×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Renegades klara för Dreamhack Masters Dallas

1
Det åttonde inbjudna laget inför Dreamhack Masters Dallas 2019 har offentliggjorts och det är Renegades som säkrat en plats i turneringen. Där kommer de att göra bland andra Fnatic och Team Liquid sällskap.
Inbjudan nummer åtta till Dreamhack Masters Dallas 2019 har accepterats av Renegades, som just nu är högaktuella i ESL Pro League Season 9. Justin "jks" Savage och hans lagkamrater började året på rätt fot genom att ta sig hela vägen till kvartsfinalspel under IEM Katowice-majorn samt en semifinalplats i Shanghai, Kina, under Starseries i-League Season 7.

Lagets otur började inför Pro League då de tvingas delta i turneringen med två inhoppare. Men den vanliga femman kommer att återförenas inför Masters-eventet i USA som kommer att spelas mellan den 28 maj och den 2 juni, där de kommer att möta 15 andra lag i jakten på en del av prispotten som ligger på 250 000 dollar. Endast två inbjudna lag återstår för Dreamhack att offentliggöra inför turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..