×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Renegades klara för Dreamhack Masters Dallas

1
Det åttonde inbjudna laget inför Dreamhack Masters Dallas 2019 har offentliggjorts och det är Renegades som säkrat en plats i turneringen. Där kommer de att göra bland andra Fnatic och Team Liquid sällskap.
Inbjudan nummer åtta till Dreamhack Masters Dallas 2019 har accepterats av Renegades, som just nu är högaktuella i ESL Pro League Season 9. Justin "jks" Savage och hans lagkamrater började året på rätt fot genom att ta sig hela vägen till kvartsfinalspel under IEM Katowice-majorn samt en semifinalplats i Shanghai, Kina, under Starseries i-League Season 7.

Lagets otur började inför Pro League då de tvingas delta i turneringen med två inhoppare. Men den vanliga femman kommer att återförenas inför Masters-eventet i USA som kommer att spelas mellan den 28 maj och den 2 juni, där de kommer att möta 15 andra lag i jakten på en del av prispotten som ligger på 250 000 dollar. Endast två inbjudna lag återstår för Dreamhack att offentliggöra inför turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..