×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fragbite sänder Blast Pro Series Miami på svenska — med vuggo, rdl och THREAT

1
Blast Pro Series Miami närmar sig med stormsteg och den 12-13 april kommer du kunna se turneringen på svenska hos oss på Fragbite. Sändningsteamet består av Viktor "vuggo" Jendeby, Alexander "rdl" Redl och Björn "THREAT" Pers.
Det är åter dags för Blast Pro Series som denna gång intar amerikanska Miami. Fragbite har än en gång äran att sända hela turneringen på svenska via vår Twitch-kanal. I soffan kommer tre välkända profiler att ta plats under det två dagar långa evenemanget som pågår mellan den 12-13 april och har 250 000 dollar i prispott. Svenskt på plats finnes i form av Maikil "GOLDEN" Selim och Olof "olofmeister" Kajbjer från Cloud9 respektive Faze Clan.

Precis som under vår första Blast Pro Series-sändning kommer soffan att fyllas av tre tidigare coacher. Sändningsteamet leds av Fragbites Brand Manager Viktor "vuggo" Jendeby som görs sällskap av den återkommande Alexander "rdl" Redl. Den tredje profilen är ett kärt återseende i form av Björn "THREAT" Pers. Sändningen väntas starta 22:45 på fredag och under lördagen går vi live 17:45.

Svenskt sändningsteam, Blast Pro Series Miami


Se hela sändningen via twitch.tv/fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..