×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Gratisfaction med visumproblem — smooya hoppar in för Renegades

1
Australiensiska Renegades kommer under ESL Pro Leagues amerikanska gren få spela med en inhoppare. Detta då deras AWP-spelare Sean "Gratisfaction" Kaiwai stött på visumproblem. För att fylla hans skor plockar Renegades in Owen "smooya" Butterfield.
Det australiensiska laget Renegades har under den senaste tiden skinit. De nådde slutspelet av årets första major, Intel Extreme Masters Katowice, och tog sig även till semifinal StarSeries i-League Season 7. I och med detta har de för första gången tagit sig till en femteplats på Hltv:s världsrankning.

De har dock nu stått på problem då Sean "Gratisfaction" Kaiwai inte kommer kunna delta i den amerikanska grenen av ESL Pro League. In i laget kliver istället den brittiska AWP-spelaren Owen "smooya" Butterfield. smooya har suttit på bänken för BIG sedan februari när han själv valde att placera sig där.

Renegades är placerade i grupp A av ESL Pro League Americas där de kommer ställas mot Eunited, INTZ Esports och NRG Esports. Matcherna startar redan i helgen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..