×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Esportal och Inferno Online anordnar turnering — Esportal Global

3
Med start den 16:e april anordnar Esportal, i samarbete med Inferno Online, en CS:GO-turnering med öppen anmälan. Regionala online-kval hålls i Sverige, Tyskland, Brasilien och Polen, och via de har man chansen att ta sig till finalerna på Inferno Online och tävla om 50 000 euro.
Matchmaking-plattformen Esportal gick under måndagen ut med att de kommer ordna en CS:GO-turnering i samarbete med Inferno Online. Turneringen med start den 16:e april, börjar med öppna kval som ordnas Sverige, Tyskland, Brasilien och Polen. I varje region kommer det pågå online-kval under en fyra veckors period, där vinnaren från varje region får åka till de globala LAN-finalerna som hålls på Inferno Online, Stockholm. Det vinnande laget från varje region erbjuds logi och betald resa till och från Stockholm, samt möjligheten att tävla om 50 000 euro.

Turneringen är öppen för allmänheten, förutsatt olika krav på nationaliteter per region. Lag i den svenska regionen berör spelare från Sverige, Finland, Danmark, Island och Norge. Är man intresserad av att veta mer om turneringen, finns all nödvändig information att hittas på Esportal.


Bild: Esportal

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..