×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

flusha avslöjar: Ninjas in Pyjamas ville ha honom

2
William "draken" Sundin var inte Ninjas in Pyjamas förstaval som ersättare för Dennis "dennis" Edman. Tanken var nämligen att hans tidigare Fnatic-lagkamrat Robin "flusha" Rönnquist skulle ersätta honom i ninjornas startfemma.
I början av mars offentliggjorde Ninjas in Pyjamas att Dennis "dennis" Edman valt att placera sig själv på bänken. Detta på grund av hälsoproblem. Organisationen gick i samband med nyheterna ut med att William "draken" Sundin skulle komma att återvända till laget som inhoppare. drakens första turnering sedan inhoppet blev Blast Pro Series São Paulo, där ninjorna slutade på en fjärdeplats.

Under en livesändning berättade den tidigare Fnatic- och Cloud9-spelaren Robin "flusha" Rönnquist att han skulle kunnat vara den som reste med NiP till Brasilien. Han fick nämligen ett erbjudande av den svenska organisationen, att agera inhoppare för sin tidigare Fnatic-lagkamrat dennis under sjukledigheten. flusha tackade dock nej till erbjudandet och han nämnde även, under sändningens gång, att han fått ett antal erbjudande från andra lag som han inte ville nämna med namn.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..