×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Cloud9:s majorplats hänger löst efter Valves uttalande

1
Cloud9 kanske inte har en säker plats till nästa major. Detta då en av deras spelare, svenska Maikil "Golden" Selim inte spelade under den senaste majorn, Intel Extreme Masters Katowice. Om ryktena kring laget stämmer har de nu endast två spelare från förra majorn.
Under de senaste dagarna har det varit mycket spekulationer kring Maikil "Golden" Selim och den före detta Cloud9-inhopparen Jordan "Zellsis" Montemurro. Spekulationerna har varit kring vem som äger majorplatsen av de två spelarna. Inför den senaste majorn, Intel Extreme Masters Katowice, så var det Golden som stod som spelare för laget och Zellsis som stod som coach. Det var dock endast Zellsis som spelade någon match. Detta gör att majorplatsen hamnar i Zellsis händer medan svensken står utan. Detta har även Valve bekräftat i ett mail till DeKay.

Jobbigast blir det dock för Cloud9. Efter majorn tappade de en av sina spelare, svenska Robin "flusha" Rönnquist. Kort efter de valde de även att släppa inhopparen Zellsis och det har även nu ryktats att de inte kommer att fortsätta med Fabien "kioShiMa" Fiey. Detta skulle göra att Cloud9, som placerade sig på en 9-14-plats i majorn, inte kommer att få en direktplats i New Challengers Stage av nästa major.

För att bevara sin majorplats måste därför Cloud9, som nu ryktas plocka upp en dansk duo, ha någon av de tidigare spelarna, Zellsis, flusha eller kioShiMa, i sitt lag. Detta gör dock att dessa tre spelare skulle kunna starta ett eget lag och ta majorplatsen då de blir kärnan av laget som placerade sig på en 9-14-plats i majorn.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..