×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Gissa skägget — vinn priser från Philips

3
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.
Detta quiz presenteras i samarbete med Philips OneBlade

I samarbete med Philips OneBlade har Fragbite satt ihop ett quiz där du kommer att få lov att sätta dina skägg-kunskaper på prov. Vi har valt ut tio (10) professionella Counter-Strike: Global Offensive-spelare som alla har en viss behåring i den övre regionen, det är nu upp till dig att välja vilken spelare som hör hemma i vilket skägg.

Tävlingen är avslutad!


De som har stenkoll på spelarskäggen har chansen att vinna priser från Philips, där bland en OneBlade Pro med tillhörande ersättningsblad.

Priser

1. Philips OneBlade Pro + ersättningsblad
För dig som vill raka skägget och inte huden. Med OneBlade kan du trimma, styla och raka alla skägglängder – utan risk för irriterad hud och skärsår. Denna Pro-modell av OneBlade kommer med fler längdinställningar och bättre batteritid. Du vinner även ett extra ersättningsblad (varje rakblad håller i cirka 4 månader).

2. Skäggtrimmer som håller rent
Trött på att städa handfatet? Denna skäggtrimmer har en inbyggd uppsugningsfunktion (!!). När du trimmar skägget fångas upp till 95% av de klippta skäggstråna, och bladen är dessutom självslipande. Enkel att rengöra och skäggtrimmern lyfter varje skäggstrå för optimalt snittläge.

3. Bodygroom 7000 — #RäddaBollarna
Kanske har du redan hört om Philips bodygroomer aka #RäddaBollarna. Denna bodygroomer trimmar och rakar kroppshår säkert – även på lite mer intima områden. Rakhuvudet anpassar sig efter kroppens konturer och ger en nära, bekväm rakning. Funkar även i duschen då den är 100% vattentät.


Detta quiz presenteras i samarbete med Philips OneBlade

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..