×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Gambit släpper bondik och B1ad3

1
Gambit har offentliggjort att de har valt att släppa sin coach Andrey "B1ad3" Gorodenskiy samt spelaren Vladyslav "bondik" Nechyporchuk. Laget är nu nere på fyra spelare.
Gambit Esports tog sig inte vidare till majorn efter att Team Spirit slagit ut dem ur minorn. Laget har nu valt att göra förändringar. Spelaren som anslöt sig senast till laget, Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk, har blivit släppt från sitt kontrakt. Ukrainaren anslöt sig till laget i december 2018 och blev erbjuden ett längre kontrakt men valde att tacka nej.

I samma veva har laget även släppt sin coach, Andrey "B1ad3" Gorodensky. Den ukrainska coachen har varit på lån till Gambit från Flipsid3 Tactics sedan juli föra året. En av anledningarna till att bondik valde att inte stanna i laget ska vara på grund av att B1ad3 inte skulle fortsätta.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..