×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tjeckien

Hellraisers plockar upp oskar och lmbt — DeadFox bänkad

1
Den ukrainska organisationen har offentliggjort att de har valt att bänka Bence "DeadFox" Böröcz. I samma veva som detta plockar de även upp den före detta Mousesports-spelaren Tomáš "oskar" Šťastný samt deras före detta coach Sergey "lmbt" Bezhanov.
Hellraisers tappade under förra veckan Özgür "woxic" Eker till Mousesports. De har nu i sin tur plockat upp den spelaren som Mousesports valde att släppa, Tomáš "oskar" Šťastný. De har även valt att bänka en av sina spelare, Bence "DeadFox" Böröcz. I offentliggörandet så har oskar meddelat att han endast är kontrakterat under en kort tid.

oskar spelade för Hellraisers mellan 2015 och 2016 innan han anslut sig till Mousesports. Tillsammams med organisationen lyckades de vinna turneringar som Copenhagen Games 2016 och ESG Tour Mykonos 2017. Med sig in i laget tar han även med sig Mousesports före detta coach Sergey "LMBT" Bezhanov. Vem som blir lagets femte spelare är just nu inte känt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..