×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

Här är nästa vecka av ECS — Fnatic möter Mousesports

1
Faceit har offentliggjort vilka lag som kommer att delta i den andra veckan av ECS. Från Sverige ser vi Fnatic som kommer att möta Mousesports i den första omgången och i Nordamerika ser vi Golden och hans Cloud9 som ställs mot Spacestation.
Det blev Astralis och Rogue som lyckades säkra de första två platserna till LAN-finalerna av ECS. Nu har Faceit offentliggjort vilka lag som kommer att delta i den andra veckan. De lag som återvänder från denna veckan blir Forze, Avangar, North LDLC.

Varken Faze Clan eller Ninjas in Pyjamas kommer att delta under den andra veckan då de båda kommer att delta i Blast Pro Series São Paolo. Istället ser vi Fnatic, Team Vitality och Mousesports, som nyligen ändrat sitt lag, ta plats i den andra veckan.

I Nordamerika så kommer varken Made in Brazil eller Team Liquid att delta då även de kommer att medverka i Blast Pro Series São Paolo. Renegades kommer inte heller att delta då de fortfarande är i Europa. Istället ser vi Maikil "GOLDEN" Selim och kompani i Cloud9, som fortfarande inte har en femte spelare, i den andra veckan.


Europa
Europa

Nordamerika
Nordamerika

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..