×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

Astralis slår Ninjas in Pyjamas — första laget till ECS-finalerna

1
Ninjas in Pyjamas lyckades inte ta sig förbi världens bästa lag, Astralis, i den första veckan av ECS. Det danska laget blev istället det första laget att säkra en plats till LAN-finalerna. På den amerikanska sidan fick vi se Rogue vinna mot Complexity för att säkra sin plats.
Ninjas in Pyjamas hade inte så mycket att säga till om under gårdagen. Astralis fick en rätt så lätt match mot svenskarna. Under den första kartan, Train, så var det dock ninjorna som startade starkast genom att ta de första sex rundorna, mycket tack vare inhopparen William "draken" Sundin och hans AWP. Efter det vände dock matchen och svenskarna fick endast med sig tre rundor till i halvtid. Väl där kunde danskarna ta tio raka rundor för att vinna train med 16-9.

Den andra kartan, Inferno, blev en ännu kortare historia. Astralis började med att ta tio raka rundor innan NiP fick sin första och enda runda i matchen som slutade 16-1. Astralis säkrade därmed den första platsen till LAN-finalerna som spelas i London i juni.

draken med tre snygga skott på train


På den amerikanska sidan så var det fortsatt danskt när Rogue, tillsammans med Nikolaj "niko" Kristensen och Mathias "MSL" Lauridsen tog sig förbi Complexity Gaming på tre kartor. 11-16 på Nuke, 16-13 på Overpass och tillsist 22-20 på Inferno, betydligt jämnare än NiPs match.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..