×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Slovakien

STYKO hoppar in för NoChance

1
Det slovakiska spelaren Martin "STYKO" Styk kommer att hoppa in för Mikail "Maikelele" Bills lag NoChance. Detta efter att den unga spelaren David "frozen" Čerňanský lämnat laget för Mousesports.
Martin "STYKO" Styk sitter just nu på bänken för Mousesports efter att de under gårdagen plockat upp tre nya spelare. En av de spelarna som klev in i laget var den 16 år gamla spelaren David "frozen" Čerňanský från NoChance.

STYKO är fortfarande under kontrakt för Mousesports men kommer nu att fylla frozens skor i NoChance. Han kommer spela med Mikail "Maikelele" Bill och kompani i kvalet för Good Game League 2019. Om slovaken kommer att fortsätta spela med laget efter det är i skrivande stund inte känt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..