×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

G2 Esports sista laget till semifinal i WESG

1
Windigo, som överraskade mot MIBR, kommer under lördagen ställas mot G2 Esports i den ena semifinalen av WESG. Detta efter att fransmännen lätt tagit sig förbi det japanska laget Absolute på två kartor, 16-1 på Dust2 och 16-12 på Mirage.
G2 Esports blev det sista laget till semifinal i Kina. De ställdes i sin kvartsfinal av WESG mot det japanska laget Absolute. Matchen började på Dust2 och det var G2 som startade starkast, de tog hela 14 raka rundor innan Absolute kunde få sin enda runda. Fransmännen vann kartan med 16-1.

Den andra kartan, Mirage blev lite jämnare. Det var dock ännu en gång G2 som startade starkast. De tog sju rundor direkt i matchen medan det japanska laget endast tog en. Halvan blev dock lite jämnare än väntat då Absolute kunde få med sig sex rundor till sidbytet. Väl där så vann G2 pistolrundan samt rundan därpå. Trots ett tappert försök så kunde också fransmännen stänga matchen med 16-12.
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..