×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Windigo överraskar och slår ut MIBR från WESG

1
Ett av favoritlagen i WESG, Made in Brazil, har fått lämna turneringen. Detta efter en förlust mot bulgariska Windigo på tre kartor, 16-8 på Dust2, 8-16 på Train och 16-13 på Overpass. Nu återstår endast en semifinalplats som antingen kommer att gå till G2 eller japanska Absolute
Made in Brazil var ett av de favorittippade lagen under World Electronic Sports Games, WESG. Deras resa tog dock slut redan i kvartsfinalen. De ställdes mot det bulgariska laget Windigo Gaming och matchen startade på Dust2, bulgarernas kartval. Windigo lyckades vinna pistolrundan samt rundan därpå. Efter det tog lagen tre rundor var innan och tillslut fick MIBR med sig åtta rundor i halvtid. Väl där så tog Windigo ett starkt kommando över matchen och vann nio raka rundor för att vinna kartan med 16-8,

Matchen gick nu över till brassarnas kartval, Train. En karta som blev väldigt lik den första. Denna gången var det MIBR som vann pistolrundan och fyra raka rundor direkt efter det. Windigo kom in lite i matchen men fick endast med sig sex rundor på sin CT-sida. De vann pistolrundan när lagen bytte sida men då vann MIBR rundan efter och förstörde Windigos ekonomi. Bulgarerna fick endast en till runda efter det och förlorade kartan med 8-16.

Allting skulle nu avgöras på Overpass. Windigo vann en till pistolrunda men återigen så vann MIBR två rundor direkt efter det. Då taggade dock bulgarerna till och vann åtta raka rundor och kunde tillslut få med sig 12 rundor i halvtid. De vann även pistolrundan samt den andra halvan samt rundan därpå och hade nu en ledning på 14-3. Brassarna ville dock inte förlora och tog fyra raka rundor. Då vann Windigo ännu en runda och hade nu 15-7. Brassarna tog sex rundor till men det räckte inte till utan Windigo slog ut MIBR ur WESG med 16-13.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..