×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Fnatic till semifinal i Chongqing — Optic utslagna

1
En spännande match där Ludvig "Brollan" Brolin kammade hem 64 frags har Fnatic avancerat till WESG-semifinal i Chongqing, Kina. Fnatic skickade hem Optic Gaming efter 16-14 på Mirage och 16-11 på Overpass.
Nytt för dagens WESG World Finals-matcher var att de spelades med den nya patchen, förutom att bonus-systemet förblir detsamma under turneringens gång. Först ut att använda sig av detta system var Fnatic och Optic Gaming, som ställdes mot varandra i turneringens första kvartsfinal. Serien, bäst av tre kartor, började på svenskarnas kartval Mirage och det var minst sagt en oerhört jämn första halva. Optic satte upp ett starkt försvar som gjorde att de låg i ledning med 8-7 när det var dags för dem att ta över rollen som anfallare. Fnatic visade dock att deras försvarande sida var snäppet starkare och de stängde kartan med 16-14.

Optics kartval var Overpass, en karta som Fnatic visade sig bekväma på. Efter första halvan hade den anfallande sidan endast lyckats säkra fem rundor medan Fnatic stod på topp med 10 stycken. Det danska laget steppade dock upp under andra halvan genom att samla på sig sex rundor, lika många som Fnatic lyckades vinna för att avsluta kartan med 16-11. Efter de båda kartorna låg Ludvig "Brollan" Brolin i topp med hela 64 frags. Vinsten innebär att Fnatic är vidare till semifinal, där de möter den vinnande sidan av Valiance och AGO Esports , medan Optic är utslagna ur turneringen.
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.
2019-05-16 17:14
Under helgen den 3-5 maj 2019 tog ArgaSkånskaMän över den skånska landsbyggden. På plats i Xtrfys kontor i Landskrona slog YouTube-profilerna upp SLASK LAN 19 i samarbete med Philips OneBlade och Xtrfy. Fragbite var på plats och deltagarna bjöd på en hel del goda skratt under helgens bravader.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..