×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Fnatic slår ut Russia — möter Optic i kvartsfinal

1
WESG World Finals fortsätter att leverera då Fnatic under onsdagen skickade hem Russia från turneringen. Under morgondagen möter svenskarna Optic Gaming i turneringens kvartsfinaler.
Under onsdagen gick WESG World Finals in i slutspelsstadiet och de regerande mästarna i Fnatic ställdes mot Russia i en serie av kartor. Matchen började på den ryska sidans kartval, Dust2, där de hade en stadig ledning på 10-5 när halvtidssignalen löd. Under den andra halvan steppade dock Fnatic upp och släppte endast två rundor till sina motståndare innan de stängde kartan med 16-12.

Näst upp var svenskarnas egna kartval, Mirage, som visade sig snäppet jämnare under båda halvlekarna. När det var dags för sidbyte låg Fnatic i ledning med knappa 9-6, vilket gjorde att Russia fortfarande hade en chans att ta serien till en tredje karta. Richard "Xizt" Landström och hans lagkamrater vägrade dock släppa kartan och de plockade på sig sju rundor innan de stängde med 16-12. Under morgondagen möter Fnatic danska Optic Gaming i turneringens kvartsfinaler.
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..