×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Fnatic möter Ryssland — här är slutspelet för WESG

1
Svenskarna i Fnatic lyckades ta sig till slutspel i World Electronic Sports Games, WESG. De kommer i åttondelsfinalen ställas mot Ryssland, ett mixlag med spelare som Mikhail "Dosia" Stolyarov och Kirill "Boombl4" Mikhailov. Här är hela slutspelsträdet.
Svenska Fnatic lyckades ta sig vidare till slutspel i WESG trots två stycken oavgjorda matcher i gruppspelet. De kommer nu att ställas mot Russia, ett mixlag med de ryska spelarna Georgi "WorldEdit" Yaskin, Denis "seized" Kostin, Dmitry "hooch" Bogdanov, Mihail "Dosia" Stolyarov och Kirill "boombl4" Mikhailov.

De hade även tur då de inte kommer att ställas mot varken G2 Esports eller Made in Brazil före en eventuell final då de är på andra sidan av trädet. På sin sida av trädet har de dock danska Optic Gaming samt Valiance som överraskade många under minorn.

Slutspelsträdet för WESG
Slutspelsträdet för WESG
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..