×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Fnatic vidare till slutspel i WESG — gruppspelet snart färdigspelat

1
Fnatic är vidare till slutspel i World Electronic Sports Games. Detta efter ett relativt lätt gruppspel där de endast ställdes mot två lag, Windigo och Movistar Riders.
Fnatic fick sig kanske en lite svårare start än förväntat i WESG. De ställdes i sin första match mot Windigo Gaming. Den första kartan, Inferno, plockade svenskarna hem rätt så bekvämt med 16-8. I den andra kartan, Overpass, förlorade dock svenskarna med 16-9. Detta innebar att de var tvungna att ta poäng mot Movistar Riders. Detta gjorde dock svenskarna genom att vinna den första kartan, inferno, med 16-5.

Det är även flera lag som har tagit sig till slutspel. Lättast blev det kanske för Made in Brazil och AGO Esports som hade två avhopp från sin grupp. Detta innebar att lagen endast spelade om seeding inför slutspelet och riskerade inte att åka ut ur turneringen tidigt. Gruppspelet är fortfarande i full rulle och de sista slutspelsplatserna är i skrivande stund inte klara.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..