×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Ninjas in Pyjamas drar sig ur WESG

1
Totalt fem lag har nu dragit sig tillbaka och kommer inte att delta i WESG World Finals. Bland lagen som inte kommer att resa till Kina finnes Ninjas in Pyjamas och ENCE Esports.
På grund av personliga orsaker har Ninjas in Pyjamas bestämt sig för att hoppa över WESG-finalerna i Chongqing, Kina. Laget skulle egentligen resa direkt till det asiatiska eventet efter IEM Katowice-majorn, men de väljer nu att dra sig tillbaka. Den svenska femman delade grupp med bland andra G2 Esports som du endast får två motståndare i gruppspelsfasen.

Ytterligare lag som dragit sig ur turneringen är majorfinalisterna i ENCE Esports, MVP PK, Isurus Gaming samt k23. De två senare nämnda lagen delade grupp, vilket innebär att Made in Brazil och AGO Esports är direkt vidare till slutspelsfasen innan turneringen börjat. Trots diverse avhopp finns det ännu ett svenskt hopp i Kina då Fnatic slåss om en slutspelsplats i grupp E.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..