×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Natus Vincere vidare till New Champions Stage

1
Det fjärde laget till slutspel blir Natus Vincere. De vann 2-1-matchen mot Avangar med 2-0. De ansluter sig nu till Astralis, Team Liquid och Renegades i New Challengers Stage.
Den första kartan mellan Natus Vincere och Avangar blev en enkelt match för Navi. Det var dock Avangar som startade starkast och vann pistolrundan. Efter det så var det Navis match. De tog elva rundor och förlorade bara en till under första halvan. I sidbytet vann Avangar återigen pistolrundan men det räckte inte så långt, 16-6 till Navi.

Den andra kartan, Train, blev lite jämnare. Navi vann pistolrundan och rundan därpå men efter det så var det Avangar som tog kommandot, de vann sex rundor på raken men trots det så fick Navi med sig åtta rundor på sin T-sida. Den andra halvan blev rätt så ensidig då Avangar endast lyckades få fyra rundor, 16-11 till Navi och en plats i slutspelet.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..