×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Liquid vidare till slutspel — Complexity slår ut NRG

2
Det andra laget till slutspel i Intel Extreme Masters blir Team Liquid efter en 2-0-vinst mot Natus Vincere. Complexity lyckades överleva efter en vinst mot NRG där båda kartorna gick till övertid.
I den andra 2-0-matchen för i New Legends Stage fick vi Team Liquid möta Natus Vincere. Lagen som är rankade tvåa och trea i världen. Matchen startade på Navis kartval Mirage. Det var även de som startade starkast. De vann den första pistolrundan och fyra rundor därpå. Efter det vann Liquid sex rundor för sig själva och fick tillslut med sig nio rundor i halvtiden. De lyckades även vinna pistolrundan på sin T-sida men då vann Navi rundan efter. De fick sig tillslut en ledning på 14-12 men då vann Liquid fyra raka rundor och plockade hem kartan med 16-14.

Den andra kartan blev Dust 2. Den första halvan blev jämn men det var det amerikanska laget som fick en liten fördel med 8-7. När lagen bytte sida så blev det dock inte lika jämnt. Liquid vann åtta rundor och tappade endast två, 16-8. Detta innebär att Liquid blir det andra laget till slutspel och därför kommer de inte kunna möta Astralis före en eventuell final.


Samtidigt spelades utslagningsmatchen mellan de två andra amerikanska lagen i turneringen, NRG Esports och Complexity Gaming. En match som blev olidligt jämn. Den första kartan, Nuke, startade inte speciellt starkt för något av lagen men NRG lyckades få med sig åtta rundor på sin T-sida. De vann även pistolrundan på sin CT-sida. Complexity lyckades efter det vinna sju rundor på raken för att få matchen till 14-10. NRG lyckades få matchen till övertid men det blev trots allt Complexity som vann kartan med 22-19.

Den andra kartan, Cache, startade väldigt kaotiskt. Inget lag lyckades ta något riktigt grepp om matchen utan bytte rundor fram och tillbaka. Det var tillslut NRG som fick 8-7 i halvan. Complexity tog dock kommando över matchen i den andra halvan och vann sex raka rundor för att få matchen till 13-8. Då vaknade dock NRG till och sju rundor medan de endast förlorade en. De kunde nu avsluta matchen men Complexity tvingade även denna kartan till övertid. Det var tillslut Shahzeeb "ShahZaM" Khan som plockade hem vinsten till Complexity efter att han vunnit en 1on3-situation i den sista rundan.

ShahZaM's 1on3 för att vinna matchen



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..