×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Team Liquid vinner över NiP — här är torsdagens matcher

2
Ninjas in Pyjamas bjöd upp till en riktigt bra match mot Team Liquid. Den sista matchen för dagen slutade 16-13 till amerikanska laget. ESL har redan offentliggjort vilka som kommer att möta varandra under torsdagen där vi får se två lag ta sig till slutspelet och två lag får lämna turneringen.
Den sista matchen för den första dagen av New Legends Stage i Katowice spelades mellan svensklaget Ninjas in Pyjamas och det amerikanska laget Team Liquid. Laget som startade starkast var amerikanerna som plockade upp den första pistolrundan och de fyra rundorna som följde. Trots detta kunde ninjorna få en okej T-halva på Overpass med sina sex rundor. När lagen bytte sida så var det svenskarnas tur att vinna pistolrundan och de fyra rundor därpå. NiP kämpade på men det var tillslut Liquid som plockade hem matchen med 16-13.


ESL har redan offentliggjort vilka som kommer att möta varandra i nästa omgång. Torsdagen startar med de lagen som har 1-1 i matcher. Efter det kommer det att variera mellan 2-0- och 0-2-matcherna. Ninjas in Pyjamas kommer att ställas Hellraisers. I den ena 2-0-matchen får vi se ett ordentligt toppmöte mellan Team Liquid och Natus Vincere.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..