×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Astralis nollar Cloud9 — Navi vinner mot Vitality på övertid

1
Den hittills ojämnaste och den hittills jämnaste matchen i årets första major, Intel Extrem Masters Katowice, spelades samtidigt. En av matcherna, Natus Vincere mot Vitality, gick till övertid medan den andra, Astralis mot Cloud9, avslutades på 16 rundor.
Cloud9 fick en stark start i New Legends Stage när de vann mot Made in Brazil med 16-3. Matchen efter fick de dock smaka på sin egen medicin. De ställdes mot världsettan Astralis på Train. De fick starta på T-sidan, den svårare sidan av kartan. Detta blev väldigt klart då de inte lyckades ta en enda runda den första halvan. Danskarna i Astralis lyckades också vinna pistolrundan därefter och plockade hem matchen med 16-0.


Samtidigt spelades matchen mellan Team Vitality och Natus Vincere, en match som blev rena motsatsen. Det var Navi som startade starkast och tog fem raka rundor, fransmännen svarade dock och lyckades få med sig sju rundor till sidbytet. Återigen var det Navi som tog kommando i början och fick snabbt matchen till 14-8. Då började Vitality komma tillbaka och tvingade tillslut matchen till övertid. Men det blev ändå Natus Vincere som vann matchen på den tredje övertiden med 25-22.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..