×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

ENCE, BIG och Complexity nere på 0-2

1
Den andra omgången av majorns New Legends Stage är i full rulle. Tre lag riskerar att få lämna turneringen redan i nästa omgång, ENCE, BIG och Complexity. Tre lag har därmed avancerat till 1-1-gruppen, Hellraisers, G2 och Made In Brazil.
New Legends Stage i årets första major, Intel Extreme Masters, har gått in i sin andra omgång. I 0-1-gruppen var det ett par lag som inte många hade förväntat sig skulle vara där, speciellt Made in Brazil. Vinna sin match mot turneringens sämst rankade lag, enligt de andra lagen, Complexity Gaming. Det amerikanska laget fick en okej start på matchen och vann halvan med 8-7. Men när lagen bytte sida lyckades Jordan "n0thing" Gilbert och kompani endast få med sig en runda, 16-9 till MIBR.


Det var inte många som trodde att det finska laget ENCE Esports skulle få spela en 1-1-match men efter en förlust mot Renegades i första omgången så ställdes de nu mot Hellraisers. ENCE fick endast med sig två rundor efter den första halvan av matchen och trots ett tappert försök så kunde Hellraisers plocka hem vinsten med 16-12.


Samtidigt som ENCE-matchen spelades matchen mellan G2 Esports och BIG. Inget av dessa lagen var klara favoriter och detta speglades även i matchen. Det var det tyska laget som startade starkast och fick med sig nio rundor på sin CT-sida. De fick även med sig pistolrundan på sin T-sida men efter det var det G2's match. De tog sju raka rundor och återtog nu ledningen med 13-11. De kunde tillslut stänga matchen med 16-13.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..