×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Ninjas in Pyjamas vinner sin öppningsmatch i New Legends Stage

1
Sverige fortsätter i starkt i Katowice. Ninjas in Pyjamas har efter en otroligt jämn karta mot NRG lyckats plocka hem sin första vinst i New Legends Stage. Matchen slutade 16-14 till ninjorna. Tidigare lyckades även Team Liquid och Natus Vincere plocka hem vinster.
Ninjas in Pyjamas fick i sin första match i New Legends Stage spela mot amerikanska NRG Esports. Svenskarna startade starkt och fick med sig 11 rundor på sin CT-sida av Nuke. Det var dock osäkert om detta skulle räcka till. Trots att de vann pistolrundan när lagen bytte sida så förlorade de rundan därefter. NRG tog fem raka rundor innan NiP tog en till runda på den andra halvan. Då lyckades NRG vinna rundan därefter och förstöra ninjornas ekonomi. När det stod 13-13 i matchen ryckte dock NiP upp sig och kunde avsluta matchen med 16-14.


Tidigare så fick vi se Natus Vincere ta sig förbi G2 Esports rätt så bekvämt med 16-7. Jämnare blev det dock i matchen mellan Team Liquid och Avangar. I slutet av matchen var det faktiskt Avangar som hade ledningen med 12-9 innan Liquid tog sju raka rundor för att säkra matchen med 16-12.



5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..