×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Här är den första omgången i New Legends Stage

1
ESL har nu offentliggjort rankningen samt den första omgången för Intel Extreme Masters nästa steg, New Legends Stage. Högst rankade är föga förvånande Astralis. Det enda hela svensklaget, Ninjas in Pyjamas, är rankade på en elfteplats.
De 16 Lagen som är har lyckats ta sig till New Legends Stage i Katowice har nu rankad varandra på en skala från 1 till 15. Det högst rankade laget är som många gissade danska Astralis. Laget som är sämst rankad blev Complexity Gaming som faktiskt är "Returning Legends" men har efter den senaste majorn gått igenom ett antal förändringar till laget.

Faze Clan som har svensken Olof "olofmeister" Kajbjer i laget är rankade på en femteplats. Det helsvenska laget Ninjas in Pyjamas hamnar rätt så långt ner på en elfteplats och den sista svensken, Robin "flusha" Rönnquist och hans Cloud9 är rankade på en trettondeplats. Hur lagen har rankat varandra går att hitta här.

Den inledande omgången samt lagens rankningar
Den inledande omgången samt lagens rankningar

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..