×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sverigekollen: Maikelele ställs mot Chaos

1
Under dagen spelas tre stycken svenskmatcher. I den första kommer vi att få se Mikail "Maikelele" Bill och hans lag NoChance ställas mot svensklaget Chaos. Vi kommer även att få se X6tence Galaxy men även laget Uruguay som till ytan ser ut att vara Red Reserve.
I dagens första svenskmatch får vi se Chaos Esports Club spela ännu en match i LOOT.BET Season 1. De är dock inte de enda svenskarna på servern. De kommer att ställas mot laget NoChance som har svensken Mikail "Maikelele" Bill i linan. NoChance ligger just nu på en niondeplats i ligan men har endast spelat tre matcher. Chaos ligger lite bättre till på sin femteplats men de har spelat sju matcher.


Även den andra svenskmatchen för dagen spelas i LOOT.BET Season 1. Där får vi se X6tence Galaxy ställas mot polska x-kom. Det svenska laget ligger just nu nästsist i ligan, de har endast vunnit en av sina sex matcher. Det polska laget ligger mycket bättre till. De ligger just nu på en tredjeplats bakom Windigo Gaming och Avangar och har endast spelat fem matcher.


I den sista svenskmatchen får vi se laget som nu går under tagen Uruguay. De kommer att ställas mot polska laget AGO Esports i MDL. Det intressant med detta är att laget tycks ha tagit platsen från Red Reserve. De som spelar i laget är William "draken" Sundin och Denis "grux-" Gutaj samt de spelare som tidigare hoppat in för Red Reserve, Hampus "hampus" Poser, Saif "Sayf" Jibraeel och Kevin "HS" Tarn. Matchen startar klockan 20:00.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..